Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τον Πέτρο Κόκκαλη

Με τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου συναντήθηκε το Σάββατο 11 Μαϊου 2019 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας με αφορμή τα εγκαίνια της ειδικής εκπαιδευτικής αίθουσας του 2ου Δημοτικού σχολείου Λιβαδειάς, η οποία δημιουργήθηκε με χορηγία του Ιδρύματος Κόκκαλη.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης, ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Νίκος Θηβαίος, οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων κ.κ. Χρήστος Κυπραίος, Πανωραία Κοσμίδη, Γιώργος Κωτσαδάμ, Κων/νος Καπλάνης, Νίκος Τζουβάρας, Αθανάσιος Φορτώσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ κ. Σωτήρης Καρβούνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. 

Η Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχήθηκε επιτυχία στον κ. Κόκκαλη, αναφέρθηκε στη σύνδεση της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς αλλά και για τη συνεργασία τους το 2015-2016, στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος. 

Ο κ. Κόκκαλης ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Λεβαδέων για τη συνεργασία που είχαν στο προσφυγικό ζήτημα η οποία οδήγησε στην ένταξη του Δήμου Πειραιά στο πρόγραμμα ESTIA. Έκανε λόγο για την ανάγκη συσπείρωσης του δημοκρατικού κόσμου ώστε να δημιουργηθεί ένας ευρωπαϊκός προοδευτικός πόλος που θα σταθεί απέναντι στους αρνητές της κλιματικής κρίσης που διεκδικούν να έρθουν σήμερα στην εξουσία, καθώς και για την ανάγκη μείωσης της χρήσης ορυκτών καυσίμων έως το 2030.

Κλείνοντας ευχήθηκαν αμφότεροι επιτυχία και διαβεβαίωσαν για την πρόθεσή τους να έχουν μία άψογη συνεργασία στο μέλλον. 

Στη συνέχεια ο κ. Κόκκαλης επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό σχολείο Λιβαδειάς, όπου τον υποδέχθηκε η Δ/ντρια κ. Ελένη Παπανικολάου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές /τριες του σχολείου, οι οποίοι του επεφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό κατά τη διάρκεια εγκαινίων της ειδικής εκπαιδευτικής αίθουσας με ψηφιακό εξοπλισμό. 

Το ίδρυμα Κόκκαλη προσέφερε δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού, διαδραστικού πίνακα κ.λ.π. με σκοπό τη βελτίωση της υποδομής του σχολείου.

Σχετικά